Tájékoztatás az ügyvédi munkadíjról

Az ügyvédi munkadíj szabad megállapodás tárgya. A megbízási díj minden esetben ügytípustól függően az ügyvéd és a megbízó közötti megállapodás alapján kerül megállapításra. A megbízási díj egy része – általában a fele – előre fizetendő, a fennmaradó rész kifizetése részletekben is lehetséges. A munkadíj függ az ügy bonyolultságától, értékétől, a résztvevő személyek számától, és sok minden mástól.

A munkadíjak nem tartalmazzák a költségeket, díjakat (tulajdoni lapok, cégkivonatok, anyakönyvi kivonatok, és más okiratok beszerzésének átalánydíjai), illetékeket, az utazási költséget.

Telefon, e-mail és további irodai kommunikációs eszközök, valamint a Budapesten belüli közlekedés és parkolás díja és költsége a munkadíjban benne foglaltatik. Minden más költség és kiadás külön kerül leszámlázásra.

Telefonos jogsegély

Azonnali telefonos ügyvédi tanácsadás

amennyiben az Ügyfél a telefonos jogsegély-szolgáltatásunk igénybevétele után úgy dönt, hogy Irodánkkal megbízási szerződést köt, úgy a megbízási díjból jóváírjuk a telefonos jogsegélyszolgáltatás díját legfeljebb nettó 10.000,-Ft összeg erejéig.