Telefonos jogsegély

Azonnali telefonos ügyvédi tanácsadás

(A hívás díja: bruttó 500 Ft/perc)

A dr. PETŐ Ügyvédi Iroda jogsegély felülete arra szolgál, hogy jogi problémájára azonnali iránymutatást, általános jellegű tájékoztatást, lehetséges megoldási javaslatot kapjon. A telefonszám felhívásával Önt közvetlenül egy ügyvédhez kapcsolják, mely ideális megoldás olyan esetben, amikor haladéktalanul van szüksége tanácsra, avagy csak 1-2 kérdése van, ami miatt nem feltétlen lenne hatékony a személyes konzultáció.
A telefonos szolgáltatás ára kedvezőbb a személyes konzultáció áránál. A számlázás perc alapú, csak az élőszavas kapcsolat létrejöttétől számítódik. Ha nem tudjuk felvenni elsőre, javasoljuk eltérő időpontban a hívás megismétlését, mivel tárgyalások stb. alatt a hívások fogadása nem kivitelezhető.
A szolgáltatás anonim.

Fontos egyúttal tisztáznunk a következőket:

a szolgáltatás természetéből fakadóan nem lehetséges az ügy minden részletét megismernünk, nem tudunk dokumentumokat áttanulmányozni, ebből adódóan az ezen szolgáltatás körében adott tanácsaink mindössze általános iránymutatások, pusztán az adott esettípusra vonatkozó jogi gyakorlatot hivatottak ismertetni az Ügyféllel. Mindezekre tekintettel ezen szolgáltatás keretében nyújtott tanácsok megfelelőségéért Irodánk kénytelen a felelősségét kizárni.

A szolgáltatás előnyei

Praktikum

kedvező díj ellenében kaphat tájékoztatást arról, hogy egy adott ügyben érdemes lehet-e további ügyvédi támogatást igénybevenni.

Időbeli hatékonyság

nem szükséges a személyes konzultáció miatt utaznia, időpontot foglalnia.

Költséghatékonyság

mivel nincs alapdíj, hanem a szolgáltatás perc alapú, így az gazdaságosabb, mint a személyes konzultáció – csak a ténylegesen vonalban töltött időt kell kifizetnie.

Járványügyi szempontból kockázatmentes

nincs személyes érintkezés, otthonából kényelmesen és biztonságosan intézheti a telefonhívást.

Kedvezőbb ár

az egy órára vetített díj alacsonyabb, mint a személyes konzultáció esetén

AKCIÓ!

amennyiben az Ügyfél a telefonos jogsegély-szolgáltatásunk igénybevétele után úgy dönt, hogy Irodánkkal megbízási szerződést köt, úgy a megbízási díjból jóváírjuk a telefonos jogsegélyszolgáltatás díját legfeljebb nettó 10.000,-Ft összeg erejéig.

A hívás díja: bruttó 500 Ft/perc

A szolgáltatás általános szerződési feltételei itt, az emelt díjas szolgáltatások etikai kódexe pedig itt érhetőek el.
Ügyfeleink a szolgáltatás igénybevételével a fentieket elismerik és nyugtázzák.