Energiajog, bányajog

Megbízható, hatékony és kreatív jogi támogatásra van szüksége bármilyen bányászattal kapcsolatos kérdésben?

Ügyvédi irodánk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére.

Irodavezető ügyvédünk már ügyvédbojtárként is bányajoggal foglalkozott, kavicsbányák ügyes-bajos ügyeit intézte és tárgyalta bíróságokon, hatóságokkal.

Irodánk a mai napig Magyarország és Közép-Európa legnagyobb olaj- és gázipari cégcsoportjának állandó megbízással foglalkoztatott, kutatás-termelési, upstream ügyekre specializálódott jogi képviselője, korábban emellett a nemzeti stratégiai gáztároló állandó képviselője is volt.

A hazai bányászati jogterület mélyreható ismerete mellett számos külföldi olaj- és gázipari kutatás-termelési projektben vettünk aktívan részt. Ügyfeleink érdekeit személyesen képviseltük Ománban, Pakisztánban, Kazahsztánban, Irakban, az Egyesült Királyságban, Azerbajdzsánban vagy épp Oroszországban; hathatós segítséget nyújtottunk ügyfeleinknek mind a partnerekkel, mind az állami hivatalokkal folytatott tárgyalások, a legkülönfélébb szerződések letárgyalása vagy a vitás helyzetek rendezése során – így nem túlzás azt állítani, hogy az országban kivételes nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezünk, egyedülálló nemzetközi olaj- és gázipari gyakorlat van mögöttünk.

Pontosan tudjuk, hogyan működnek a hivatalok, hogyan támogathatjuk a
leghatékonyabban a minisztériumokkal való tárgyalásokat, milyen eszközökkel javíthatjuk ügyfeleink tárgyalási pozícióját a partnerekkel vagy versenytársakkal folytatott egyeztetések alatt.

 

Konzultáljon velünk

Közel 20 év szakmai és üzleti tapasztalattal állunk rendelkezésére